Räätälöidyt hakupalvelut

Jos iSearch valmiista palveluvalikoimasta ei löydy juuri oikeanlaista kokonaisuutta vastaamaan rekrytoinnin tai suorahaun toiveitanne, luomme sellaisen. Räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden vastaamaan niihin vaatimuksiin mitä henkilövalinnan täydelliseen onnistumiseen tarvitaan.

Voimme toteuttaa haut perinteisin ilmoitushakumenetelmin tai käyttää vahvoja verkostojamme ja toteuttaa headhunting/suorahakupalvelut erittäin luottamuksellisesti. Voimme auttaa teitä myös vain jonkin osa-alueen, kuten soveltuvuustestauksen tai haastattelujen osalta.

Laadimme teille ehdotuksen rekrytoinnin tai suorahaun toimintamallista kuunneltuamme ensin yksilöllisiä tarpeitanne.

HALLITUSJÄSENTEN HAKU

Toteutamme asiakkaillemme myös hallitusten jäsenten suorahakuja. Tutustumme tarkasti yrityksenne nykytilanteeseen ja suosittelemme uudeksi vahvistukseksi joko HHJ tai muun riittävän pätevyyden omaavaa kandidaattia vahvistamaan nykyistä kokoonpanoanne.

Uudella hallituksen jäsenellä saadaan yritykseen uudenlaista kykyä, kokemusta, tietoa ja innostusta. Ulkopuolinen taho tuo pieneenkin yritykseen usein osa-alueita joita perinteinen ”omistajat ja toimiva johto hallituksessa” pohja ei tue.