Työnantajalle

Uuden työntekijän palkkaaminen on aina merkittävä päätös ja sopivan henkilön löytämistä edeltää huolellisesti hoidettava, ammattitaitoa vaativa valintaprosessi. Valituksi tulevan henkilön tulisi sopia uuteen työympäristöönsä niin arvojensa ja persoonallisuutensa, muodollisen pätevyytensä, kuin aiemman kokemuksensakin pohjalta. Ja näiden tekijöiden yhdistelmä on jokaisen työnantajan kohdalla ainutlaatuinen.

Erittäin vahvat verkostot ja laaja osaajarekisterimme antavat meille mahdollisuuden löytää aina parhaat osaajat haettuun tehtävään.

Me iSearch Group Oy:ssä voimme auttaa varmistamaan valintaprosessinne onnistumisen joko hoitamalla koko prosessin puolestanne aina valitun työntekijän uuteen työympäristöönsä sopeuttamista myöten, tai tarjoamalle osaamisemme ja ammattitaitomme käyttöönne haluamissanne valintaprosessin vaiheissa.

Työnantajapalveluihimme kuuluvat esimerkiksi

  • valmiit palvelupaketit helpottamaan juuri teidän yrityksellenne sopivimman palvelun valintaa
  • aktiivinen yhteydenpito haussa mukana oleviin kandidaatteihin hakuprosessin aikana, varmistaen täten hakijoille jäävän positiivisen mielikuvan yrityksestänne
  • soveltuvuustestauksia erilaisiin tarpeisiin, käyttäen vain validoituja testejä luotettavien tulosten varmistamiseksi
  • konsultointipalvelut erityisesti sellaisilla erikoisosaamisalueilla kuin strategiatyö, palvelujen kehittäminen ja -mittaus, jälkimarkkinointi sekä henkilöstön kehittäminen

Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Arvostamme asiakkaitamme ja ystävällinen palvelumme on meille kunnia-asia.