iSearch

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä.

Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä. Toteutamme myös räätälöityjä outplacement-valmennuksia työnantajan palveluksesta pois jäävien ammattilaisten uudelleentyöllistymisen tehostamiseksi. Lisäksi meillä on henkilökohtaisia valmennuspalveluja työnhakijoille, jotka haluavat varmistaa hakemustensa laadukkuuden ja erottuvuuden.

Hyödynnämme tehokkaasti sosiaalisen median kanavia palveluissamme. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat rekrytointien hakukanavat valitaan aina tapauskohtaisesti tarpeiden mukaan, esimerkiksi toimialasta ja tehtävän senioriteetista riippuen. Toteutamme myös sosiaalisen median koulutuksia yritysten tarpeisiin.

Myös asiakaspalvelun kehittämisen osalta avustamme yrityksiä ja yhteisöjä monikanavaisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa, mukaan lukien asiakaspalautteen kerääminen ja toiminnan jatkokehittämiselle suuntaa antavien asiakaskokemusmittarien luominen.

Toimimme Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa, mutta tarvittaessa palvelemme teitä mielellämme myös muualla Suomessa. Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös englanniksi.

Kuulumme Tampereen ja Helsingin seudun kauppakamariin.