Avoimet työpaikat

SuorahakupalvelutASIAKKAAMME ETSIVÄT HUIPPUOSAAJIA

Alla esimerkkejä tällä hetkellä avoinna olevista suorahakutoimeksiannoista – muista avoimista etusivulla mainituista positioista voit kysyä lisätietoja soittamalla. 

  • IT-palveluhallinnan päällikkö, tekninen tietoturva – Espoo

Haastava ja monipuolinen, konsultatiivinen asiantuntijapositio tietoturvan ammattilaisille monialaisessa organisaatiossa.

  • Järjestelmäasiantuntija – Espoo

Onko tietoturvatuotteiden hallinta, ylläpito ja konfigurointi ominta osaamisaluettasi? Haluatko jatkuvasti kehittää alan osaamistasi edelleen? Aiemmat näytöt vastaavista tehtävistä, tietoturva-tuotteiden sertifikaatit (Microsoft, McAfee, TrendMicro, VMware yms) ja kokemus SIEM-tuotteista sekä asiakaspalveluhenkisyys luovat hyvät lähtökohdat tämän haastavan ja palkitsevan uramahdollisuuden tavoitteluun. Tehtävässä tarvitset myös paineensietokykyä, huumorintajua, ja ajokortin.

  • Ohjelmistokehittäjä – Helsinki

Pääset vastaamaan räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen luomisesta alusta loppuun, omille asiakkaille; pääosin .NET/C#/VB, Windows-ympäristö. Lisäpisteitä myös esim. ASP.NET, WinForms, LINQ, Microsoft SQL taidot sekä pilviteknologioiden tuntemus. Henkilöauton ajokortti, suomen- ja englanninkielen taidot, asiakaskeskeisyys, sekä halu käyttää uusinta teknologiaa ja oppia siitä koko ajan lisää, ovat muita keskeisiä valintakriteereitä. Pitkään alalla toiminut, haluttu ja vakavarainen IT-palvelutalo odottaa juuri sinua?

  • Koodaava Scrum master – Helsinki

Osaltasi olet luomassa digitaalisen taloushallinnon menestystarinaa ja otat vastuuta kehitystiimin Scrum masterina ! Koodaamaankin kyllä pääset, jos hallinnassasi ovat iOS ja Android kehitys tai Java sekä Spring ovat tuttuja. Node.js tuntemus ja AWS kokemus ovat eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tehtävästä luottamuksellisesti lisää. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja kansainvälinen, sekä kasvava pörssiyhtiö erinomaisine etuineen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tehtävistä luottamuksellisesti enemmän. Pääosa avoimista tehtävistämme täytetään ilman näkyvää ilmoittelua.