Avoimet työpaikat

SuorahakupalvelutASIAKKAAMME ETSIVÄT HUIPPUOSAAJIA

Alla esimerkkejä tällä hetkellä avoinna olevista suorahakutoimeksiannoista –  voit kysyä lisätietoja soittamalla meille. 

  • BI/analytiikka asiantuntija – Espoo

Olisiko sinusta suuren organisaation tiedolla johtamisen kehittäjäksi? Tähän monipuoliseen työnkuvaan kuuluu niin IT-järjestelmien, tietokantojen kuin raportointivälineidenkin kehittämistä, kilpailutuksiin osallistumista ja teknistä dokumentointia. Mielenkiintoinen tilaisuus BI/analytiikka-ratkaisut ja niiden ylläpidon hyvin tuntevalle asiantuntijalle. Valinnassa eduksi ovat myös ketterien projektinhallintamenetelmien, hyväksyntätestauksen sekä julkisen hankintaprosessin tuntemus.

  • IT-palveluhallinnan päällikkö, tekninen tietoturva – Espoo

Haastava ja monipuolinen, konsultatiivinen asiantuntijapositio tietoturvan ammattilaisille monialaisessa organisaatiossa.

  • Ohjelmistosuunnittelija – Helsinki

Pääset vastaamaan räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen luomisesta alusta loppuun, omille asiakkaille; pääosin .NET/C#/VB, Windows-ympäristö. Lisäpisteitä myös esim. ASP.NET, WinForms, LINQ, Microsoft SQL taidot sekä pilviteknologioiden sekä mobiilialustojen tuntemus. Henkilöauton ajokortti, suomen- ja englanninkielen taidot, asiakaskeskeisyys, sekä halu käyttää uusinta teknologiaa ja oppia siitä koko ajan lisää, ovat muita keskeisiä valintakriteereitä. Pitkään alalla toiminut, haluttu ja vakavarainen IT-palvelutalo odottaa juuri sinua?

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme avoimista tehtävistämme luottamuksellisesti enemmän. Pääosa avoimista tehtävistämme täytetään ilman näkyvää ilmoittelua.