Avoimet työpaikat

SuorahakupalvelutASIAKKAAMME ETSIVÄT HUIPPUOSAAJIA

Alla esimerkkejä tällä hetkellä avoinna olevista suorahakutoimeksiannoista –  voit kysyä lisätietoja soittamalla meille. 

  • IT-arkkitehtuureja tunteva analytiikkaratkaisujen ammattilainen – Espoo

Kiinnostaako mahdollisuus rakentaa isolle, monialaiselle työnantajalle tiedolla johtamisen palvelut, suunnitellen myös niiden edellyttämät IT-arkkitehtuurin muokkaukset ? Mikäli sinulla on kokemusta päällikkö-tason tehtävistä analytiikkaratkaisujen kehittämisessä, ja olet tottunut työskentelemään BI- ja raportointityökalujen ohella vaikkapa pilvipalveluiden, API-rajapintojen ja mikropalveluiden parissa, niin tässä olisi varmasti mielenkiintoisen monipuolinen ja vastuullinen tehtäväkenttä josta kannattaa kysyä lisää !

  • IT-palveluhallinnan päällikkö, tekninen tietoturva – Espoo

Haastava ja monipuolinen, konsultatiivinen asiantuntijapositio tietoturvan ammattilaisille monialaisessa organisaatiossa.

  • ICT erityisasiantuntija, Office365 – Espoo

Hyvin tekniikkaa tuntevalle asiantuntijalle on nyt tarjolla mahdollisuus siirtyä ’konepellin alta’ tähän palvelunkehitys-painotteiseen tehtävään yhdessä Suomen suurimmista O365-ympäristöistä. Aiempi kokemus O365 pääkäyttäjäroolista/hallinnasta, sekä Active Directoryn ja lisenssienhallinnan tuntemus ovat hyvä perusta tähän tehtävään. Kokemus käyttäjälähtöisestä palvelun kehittämisestä sekä IT-palveluntarjoajien ohjauksesta on niinikään eduksi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme avoimista tehtävistämme luottamuksellisesti enemmän. Pääosa avoimista tehtävistämme täytetään ilman näkyvää ilmoittelua.